Ultima Zorggroep

kennismaking

Om de zorg te kunnen bieden, die aansluit op jouw wensen en behoeften, is het belangrijk dat we eerst een oriënterend gesprek met je hebben. Het is belangrijk voor ons dat jij je op je gemak voelt. In het kennismakingsgesprek vertellen we dan ook eerst wie we zijn en wat we doen. Daarnaast vertel jij of je wettelijke vertegenwoordiger wat je zorgvraag is. Vervolgens kunnen wij aangeven wat we hierin voor jou kunnen betekenen.

Het is mogelijk om het gesprek zelfstandig te voeren, maar we raden we je aan om dit, indien mogelijk, samen met je wettelijke vertegenwoordiger te doen.

Indien je het prettiger vindt om eerst telefonisch of per mail contact te leggen met ons, is dit uiteraard mogelijk. Wij kunnen je mogelijke vragen dan beantwoorden en/ of een korte uitleg geven over wie we zijn en wat we doen.
Wij passen onze ondersteuning aan aan jouw behoeftes, zodat jij je weer lekker in je vel voelt zitten en positief in het leven staat


onze werkwijze

De zorg, die je gaat krijgen, moet bij jou passen. Voordat we je deze zorg gaan bieden, is het mogelijk om kennis te maken met je begeleider. [lees meer over onze werkwijze]