Ultima Zorggroep

onze werkwijze

Contract

Wanneer we samen besluiten dat we met elkaar in zee gaan, wordt dit vastgelegd in een zorgovereenkomst. Hierin staan afspraken over de zorg, die door ons geboden gaat worden.

Begeleidingsplan

De zorg, die je gaat krijgen, moet bij jou passen. Voordat we je deze zorg gaan bieden, is het mogelijk om kennis te maken met je begeleider.
Ook kun je, als je hiervan gebruik gaat maken, je nieuwe woonplek al eens gaan bezoeken. Zo krijg je een (goede) eerste indruk van ons en, indien van toepassing, van je nieuwe woonplek en huisgenoten.

De zorg, die wij jou gaan bieden, leggen we vervolgens vast in een zorgplan. Daarin staat precies op welke zorg jij kunt rekenen en welke afspraken we met elkaar maken. We zullen tijdens het zorgtraject regelmatig met elkaar overleggen om te kijken of de gemaakte afspraken, voor jou en/ of voor ons, aangepast of bijgesteld moeten worden. Dit helpt ons om jou de juiste ondersteuning te kunnen geven en om alles duidelijk en overzichtelijk te houden.Kennismaking

Het is belangrijk voor ons dat jij je op je gemak voelt. In het kennismakingsgesprek vertellen we dan ook eerst wie we zijn en wat we doen. [lees meer over de kennismaking]


"Wij passen onze ondersteuning aan aan jouw behoeftes, zodat jij je weer lekker in je vel voelt zitten en positief in het leven staat"
Willem Bouhuisen
Coördinator Ultima Zorggroep